Vinduespudser Lolland Falster

Står du og mangler en professionel vinduespudser på Lolland Falster? Så du kommet til det rette sted. Jeg tilbyder vinduespudsning for både private og erhverv til skarpe priser. Uanset størrelsen af ejendommen, så kan jeg klare opgaven for jer. Kontakt mig uforpligtende i dag, for et godt tilbud på vinduespudsning.

Mange års erfaring som vinduespudser på Lolland Falster

Med mange års erfaring indenfor branchen er du garanteret høj kvalitet, god service og skarpe priser. Jeg arbejder hårdt for, at mine kunder altid er tilfredse med min service, og jeg vil gå langt for at opnå dette. Jeg tilpasser gerne tidspunkterne ud fra jeres ønsker og behov, så det passer i jeres kalender.

I kan få skræddersyede faste aftaler, det vil sige ugentlig, månedlig eller årlig vinduespudsning. Uanset jeres behov, så kan jeg tilpasse min service. Hvis i kun ønsker en enkel vinduespudsning, så det selvfølgelig også en mulighed.

Kontakt mig uforpligtende i dag, hvis i har nogle spørgsmål til min service eller ønsker få et godt tilbud.

Vinduespudsning på Lolland Falster for private og erhverv

Hos Vind-Ren tilbyder vi professionel vinduespudsning på Lolland Falster og omegn. Vi pudser vinduer for både private og erhverv til skarpe priser. Jeg tilbyder både ude- og inde rengøring, uanset årstiden.

Jeg er meget omhyggelige med mit arbejde, og dobbelttjekker altid for selv den mindste plet. Jeg går meget op i grundighed, så du får det mest skinnede resultat.

Tøv ikke med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Vi er altid klar til at pudse dine vinduer, så du igen kan få det bedste udsyn.

Hvis det har vækket din interesse, så kontakt Henrik direkte på telefon 54 44 56 09 (bedst i tidsrummet 18:30 – 19:30) eller send en mail til vindren89@gmail.com.

Vi sørger for at:

Ruderne bliver 100% fri for kalk og andre kemikalier
Ruderne bliver fri for for løbere
Et pænere resultat opnås
Ruderne holder sig rene i længere tid