Rengøring Nykøbing Falster

Vi tilbyder almindelig rengøring i Nykøbing F såvel som professionel vinduespudsning, både ind- og udvendigt.

Har du brug for professionel rengøring af dit hjem? Vi tilbyder effektiv og grundig rengøring i Nykøbing Falster og omegn. Vi går meget op i at være serviceminded, og vi går altid meget op i at vores kunder er tilfredse. Vi giver selv den mindste plet en kærlig hånd, så dit hjem kan blive skinnede og pletfrit igen. 

Hvad enten det er den helt store forårsrengøring, der skal klares, eller om det er blot er en rengøring, der skal holde snavset nede, så er klare vi gerne opgaven for dig. Vi når op på selv den øverste hylde, og ingen hjørner eller paneler bliver overset af vores rengøringsartikler. Så har du brug for en grundig rengøring af dit hjem, hvor alt støv og snavs bliver fjernet, er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Serviceminded og professionel

Vi gør meget for at gøre vores kunder tilfredse. Derfor er god service meget vigtigt for os, og har du brug hjælp til tømning af postkassen eller skraldespanden, klare vi også det for dig. For os er det vigtigt, at du får den service, du har behov for. Vi går meget op i at være det mest serviceminded rengøringsfirma på Falster samtidig med, at vi går til opgaven med stor professionalisme og effektivitet. 

Skal dit hjem være funklende igen, så er du velkommen til at kontakte os. Vi klarer enhver rengøringsopgave for dig, så dit hjem er frit for støv og snavs. 

Kontakt Henrik Weile direkte på telefon 54 44 56 09 (bedst i tidsrummet 18:30 – 19:30) eller send en mail til vindren89@gmail.com, hvis du er interesseret i professionel rengøring i Nykøbing Falster eller omegn.

Du vil ikke fortryde, at have valgt os – vi er omhyggelig i al vores arbejde.

Hvorfor skal du vælge os?

Miljøvenlige produkter
Kvalitetssikring
Ingen binding
Glade medarbejdere
Over 17 års erfaring