Erhvervsrengøring Næstved

Professionel erhvervsrengøring i Næstved og omegn – vil du gerne opretholde et godt indeklima for dine medarbejdere? Så er vi den rette virksomhed for jer! Vind-Ren tilbyder almindelig rengøring, såvel som vinduespudsning, trappevask m.m. Kontakt mig uforpligtende i dag, for et godt tilbud!

Erhvervsrengøring i Næstved for små og store virksomheder

Uanset størrelsen på virksomhed, så kan jeg varetage alle rengøringsopgaver for jer. Jeg har mange års erfaring med erhvervsrengøring, og gøre meget ud af at snavs og støv holdes på et minimum. Et rent arbejdsmiljø er et godt arbejdsmiljø. Jeg vil gøre indeklimaet behageligt at opholde sig i, så i kan udfører jeres arbejde i behagelige omgivelser.

Arbejder i på kontor, lager eller andet? Uanset branchen, så kan jeg stå for jeres rengøring. Har i nogle spørgsmål til servicen eller ønsker i bare modtage et uforpligtende tilbud, så i meget velkommen til at kontakte mig.

Fast rengøringsaftale eller enkel rengøring?

Ønsker i en fast hovedrengøring ugentlig, måned eller andet? Jeg tilbyder skræddersyet aftaler, som stemmer overens med jeres ønsker og behov. Jeg er meget fleksibel, når det kommer til tidspunkt, placering og virksomhedens størrelse.

Jeg tilbyder professionel rengøring, vinduespudsning trappevask m.m. og jeg gør det til billige priser, uden at gå ned på kvaliteten.

Kontakt mig uforpligtende i dag, hvis i ønsker et tilbud på erhvervsrengøring i Næstved

Har i nogle spørgsmål i forhold til servicen, som jeg udbyder eller ønsker i modtage et godt tilbud? I altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 41 28 77 49 eller på mail vindren89@gmail.com.

Hvorfor skal du vælge os?

Vande planter
Klargøring af møder og konferencer
Effektiv rengøring af alle typer erhverv
Fast rengøringsaftale med faste opgaver på faste dag
Opfyldning af toiletpapir, håndklædeark, håndsæbe samt dispenserer