Vinduespudser Lolland Falster

Vinduespudser Nykøbing Falster

Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Nykøbing Falster, både ind- og udvendigt såvel som almindelig rengøring. Kontakt din vinduespudser i Nykøbing F. her!

Trænger dine vinduer til at få en grundig vinduespudsning, hvor alle pletter forsvinder? Hos Vind-Ren er vi eksperter i vinduespudsning i Nykøbing Falster og omegn. Vi tilbyder en professionel vinduespuder til både private og virksomheder. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en ekstra hånd til vinduespolering. Vores vinduespudser kommer ud efter aftale og behov, og vi tilbyder både indendørs og udendørs rengøring af dine vinduer. 

Hos Vind-Ren tilbyder vi professionel vinduespudsning i Nykøbing F og omegn. Vi pudser vinduer for både private og erhverv, og vi arbejder hårdt for, at vores kunder altid er tilfredse med resultatet. Vi går op i at være serviceminded, og har du brug for hjælp til at tømme postkassen eller bære skraldet ud, gør vi gerne det. Vi hjælper nemlig gerne dér, da vi ved, hvor meget det gør for kundetilfredsheden at tilbyde lidt ekstra service til vores kunder. 

Erfaren vinduespudsning Nykøbing F 

Vi tilbyder vinduespudsning i verdensklasse. Vi er meget omhyggelige med vores arbejde, og vi dobbelttjekker altid for selv den mindste plet. Vi går meget op i grundighed, så du får det mest skinnede resultat.

Tøv ikke med at kontakte os som din vinduespudser for at få et uforpligtende tilbud. Vi er altid klar til at pudse dine vinduer, så du igen kan få det bedste udsyn.  

Hvis det har vakt din interesse, så kontakt Henrik direkte på telefon 54 44 56 09 (bedst i tidsrummet 18:30 – 19:30) eller send en mail til vindren89@gmail.com.

Du vil ikke fortryde, at have valgt os til vinduespolering – vi er omhyggelige i al vores arbejde som vinduespudser Falster og omegn.

Vi sørger for at:

Ruderne bliver 100% fri for kalk og andre kemikalier
Ruderne bliver fri for for løbere
Et pænere resultat opnås
Ruderne holder sig rene i længere tid