Trapperengøring Nykøbing Falster

Vi tilbyder almindelig rengøring såvel som professionel vinduespudsning, både ind- og udvendigt.

Hos Vind-Ren tilbyder vi vask af trapper i både erhvervs- og privatejendomme. Vi tager gerne ud i boligkomplekser og vasker trapperne, så de ikke er snavset med jord, græs og andet. Når der ligger meget snavs på trapperne, kan de også blive glatte at gå på. Så for mindske risikoen for uheld, er du velkommen til kontakte os. Vi sørger for professionel trapperengøring i Nykøbing Falster og omegn. 

Professionalisme og effektivitet

Hos Vind-Ren er vi meget serviceminded, og vi går altid professionelt og effektivt til værks, så vi får skabt de bedste resultater og den største kundetilfredshed. For os er det meget vigtigt, at du er tilfreds med vores arbejde, og vi arbejder for hårdt for at opnå et flot og pletfrit resultat. Når vi påtager os en rengøringsopgave, varetager vi den altid med den samme professionalisme og effektivitet som ved alle andre opgaver. 

Trappevask pris

Prisen på en trapperengøring varierer efter opgavens størrelse og omfang. Derfor har vi ikke nogen fast pris på trappevask. Er du interesseret i en trapperengøring, er du velkommen til at kontakte os for at få et prisestimat. 

Hvis vi har vakt din interesse, så kontakt Henrik Weile direkte på telefon 54 44 56 09 (bedst i tidsrummet 18:30 – 19:30) eller send en mail til vindren89@gmail.com.

Du vil ikke fortryde, at have valgt os – vi er omhyggelig i al vores arbejde.

Hvorfor skal du vælge os?

Træpaneler afvaskes
Lyskontakter rengøres
Dørplader og dørrammer afvaskes
Indgangsdøre afvaskes både ud- og indvendigt
Gelændere (håndfang, vanger og balustre) afvaskes
Lamper og lampekupler rengøres på udvendige flader