Erhvervsrengøring Nykøbing Falster

Vi tilbyder almindelig rengøring såvel som professionel vinduespudsning, både ind- og udvendigt.

Et godt indeklima giver et bedre arbejdsmiljø, hvor medarbejderne bedre trives. Hos Vind-Ren tilbyder vi erhvervsrengøring i Nykøbing Falster og omegn. Vi klarer enhver rengøringsopgave i din virksomhed – hvad enten det er kontorrengøring, rengøring af lagerhal eller andet, så er vi dit lokale og professionelle rengøringsfirma. Vi har stor erfaring med erhvervsrengøring, og vi gør meget ud af, at alt er skinnede og snavs og støv holdes på et minimum. Med mange mennesker i de samme lokaler, kan skidtet hurtigt hobe sig op. Vi sørger for, at jeres arbejdsmiljø er et rent og behageligt miljø at arbejde i. 

Det kan være meget forstyrrende, hvis der ligger meget støv og snavs på bordene. Og for nogle medarbejdere kan det påvirke dem helbredsmæssigt. Derfor er det vigtigt, at sørge for et godt indeklima i din virksomhed, så alle er tilpasse og kan yde deres bedste. 

Få en skinnede arbejdsplads

Vil du gerne opretholde et godt indeklima for dine medarbejdere i din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i Nykøbing Falster og omegn. Hos Vind-Ren går vi op i være serviceminded og professionelle.

Hvis det har vakt din interesse, så kontakt Henrik Weile direkte på telefon 54 44 56 09 (bedst i tidsrummet 18:30 – 19:30) eller send en mail til vindren89@gmail.com.

Du vil ikke fortryde, at have valgt os – vi er omhyggelig i al vores arbejde.

Hvorfor skal du vælge os?

Vande planter
Klargøring af møder og konferencer
Effektiv rengøring af alle typer erhverv
Fast rengøringsaftale med faste opgaver på faste dag
Opfyldning af toiletpapir, håndklædeark, håndsæbe samt dispenserer